Actualitat  

3r Congrés Nacional. Continuem!

5-03-2016

Renovació a fons de les estructures del partit, amb l’aprovació dels nous estatuts i amb els relleus dins l’Executiva Nacional, i continuïtat en l’aposta de Solidaritat per la DUI i pel compliment efectiu, en 16 mesos, del full de ruta validat pels catalans el 27S. Rellançament de la nostra acció política.

Aquest és el resultat de 3r Congrés Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència celebrat aquest dissabte 5 de març a la Nau Bostik, a Barcelona. Tant la ponència política com la majoria de parlaments han estat enfocats en la Declaració d’Independència i el compliment d’allò acordat i aprovat a les urnes i al Parlament en la moció de ruptura amb l’estat espanyol.

A l’acte hi han assistit com a convidats i han intervingut: Ignasi Planas, President de Reagrupament, Josep Maria Forné de JxSí, Mireia Matas d’ERC, Jaume Jordà de l’ANC, Josep A. Faiges de Juristes per la Independència, Joan Recasens de Demòcrates de Catalunya, Carles Manjon de MES Moviment d’Esquerres, Ana Alcocer i Xavier Cortés de Súmate, Lluís Turró de la Comissió Insubmissió, Càstor Bayo de la CCI i Jordi Martínez de Sàhara Horta

Noves cares i altres de conegudes:
Després de la presentació i votació de les candidatures a l’Executiva Nacional s’ha produït el relleu de la majoria de càrrecs, amb el manteniment d’Uriel Bertran com a secretari d’anàlisi estratègica. La resta de l’Executiva està formada per Anna Aceitón, Àlex Cervera, Manel Manzanas, Enric Folch, David Folch, Ester Beltran, Xavi Morell, Jordi Brillas, Arnau Padró i Iolanda Bethencourt.

L’acte s’ha conclòs amb un recordatori del dia de les dones i finalment el tancament amb el cant dels Segadors per part de tots els assistents.

Continuem i ens posem a la disposició del poble català per a fer la Independència.

Publicacions relacionades: Nova Executiva Nacional i ponència política sorgida del IV Congrés Nacional Congrés Nacional de SI Congrés Nacional