Actualitat  

7è Suquet per la Independència

17-06-2017

Un any més s’acosta l’estiu, el bon temps, i el ja tradicional VII SUQUET PER LA INDEPENDÈNCIA, a Vilassar de Mar, organitzat per la secció local de SI al municipi. L’acte es farà el dissabte 1 de juliol.

Com tots sabeu, només faltaran tres mesos perquè decidim el nostre futur com a País en el Referèndum convocat pel Govern el dia 1 d’octubre. I és per aquesta raó, que volem que aquesta festa independentista sigui, més que mai, el més transversal, unitària i plural possible: hem convidat a venir a la resta de partits i entitats independentistes i també a diverses personalitats catalanes. Tenim al davant quatre mesos de molta feina i cal que carreguem les piles per encarar la campanya del Referèndum en les màximes garanties.

El programa serà el següent:

– A les 19h, acte polític en favor del Sí al Referèndum

– A partir de les 21h, sopar. Com cada any, l’àpat consistirà en unes amanides variades, assortiment d’embotits i el tradicional i gustós suquet de rap amb calamar, sípia, gambes, musclos, cloïsses i patates. Per postres, copa de gelat. No hi faltarà el vi i cava. Ben sopat, realitzarem el tradicional sorteig de regals cedits per diferents comerços i restauradors de Vilassar de Mar. I escoltarem els parlaments de tots els representants dels partits polítics i entitats assistents al sopar. En acabat, hi haurà servei de bar amb en BEP i la seva disco mòbil de la companyia LA SÒNIKA.

Publicacions relacionades: Presentada la ILP per Declarar la Independència Presentem una ILP per a Declarar la Independència Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència 8è Suquet de Vilassar de Mar Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Suquet a Vilassar i acte unitari Ara toca fer la independència Després del Suquet, ara toca Independència! Suquet per la Independència a Vilassar de Mar, dissabte 30 de juliol