Actualitat  

Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

0 Comentaris
divendres 08 setembre 2017

S’apropen moments transcendentals per la ciutadania catalana en general i barcelonina en particular. És en aquestes cruïlles de la Història on les qualitats humanes i democràtiques dels representants elegits a les urnes són primordials i recordades per la població. Ens cal persistència i encarar els reptes polítics amb valentia i determinació.

Per això des de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord encoratgem l’alcaldessa de la capital de la propera República catalana, Ada Colau, a fer un pas endavant i fer-se un lloc a la història entre els homes i dones que van defensar el vot i la democràcia .

Esperem, com no pot ser d’una altra manera, que l’ajuntament faciliti i participi del Referèndum d’autodeterminació que ha convocat el poble català a través dels seus representants democràticament escollits al Parlament, i posi a disposició dels barcelonins i barcelonines els col·legis electorals per fer, de l’1 d’octubre, un dia que representi els valors d’una ciutat oberta i capdavantera en els drets humans com és Barcelona.

El trajecte a la República catalana no pot quedar aturat davant dels ciutadans de la capital per dubtes, pors, i mitges tintes dels seus dirigents. Ara és hora de la participació i esperem que aquest ajuntament que es diu En Comú faci honor al seu nom i posi la Barcelona que volem al servei dels seus ciutadans.

Coordinadora territorial de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

0.0
Publicacions relacionades: Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Comunicat sobre el 21D Comunicat sobre l'1 d'octubre Comunicat sobre el Referèndum i el resultat Solidaritat, acceptada al Referèndum Comunicat sobre l'aprovació de les Lleis del Referèndum i Transitorietat Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí Comunicat sobre el Referèndum Comunicat urgent sobre HÈCTOR LÓPEZ BOFILL Des de Solidaritat ens sumem a la Campanya pel Sí
independència República Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.