Actualitat  

L'escola pública del districte de Les Corts en peu de guerra

Les AMPA dels centres escolars del districte de Les Corts han alçat la veu per denunciar el seu malestar amb les polítiques i les maneres del Regidor del districte -Agustí Colom- de Barcelona en Comú.

Inexistència de diàleg, ni d’informació sobre el nou Pla al districte per modificar el mapa escolar és el que menys s’esperaven d’un govern que va arribar al Consistori barceloní prometent escoltar la ciutadania.

Per contra han trobat decisions preses gens consensuades amb els afectats i allò del “ordeno i mando” que tant havien criticat.

La comunitat educativa te dret a participar en les decisions que afectin a l’educació dels seus fills i filles i a tenir resposta a les seves demandes educatives.

Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport en aquest sentit a les AMPA del districte de Les Corts com així vam fer palès a la manifestació del passat 2 de març. Si és ben cert que al districte hi ha mancances d’oferta de places escolars públiques a Preescolar, Primària i ESO, també és cert que sense una planificació consensuada amb els implicats no es resol la problemàtica, ans al contrari, se’n crea de nova. Per això apostem “Per una educació pública de qualitat” i un mapa escolar que incorpori l’opinió de tota la comunitat educativa de Les Corts.

#SOSItaca #NoTancarAusiasMarch

Publicacions relacionades: Roger San Millán debat a República TV i 8TV SI assisteix a una nova reunió del Consell per la República Els adherits aproven que SI formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell per la República Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Acte de Súmate sobre dona treballadora i republicana Àlex Cervera, regidor d'Ensenyament, parla sobre el menjador de l'escola Carles III