Actualitat  

Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch

28-11-2018

El dimarts dia 27 de novembre de 2018 tingué lloc, a la Seu Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), la presentació de la candidatura i signatura del «Segell Republicà» per part d'en David Folch, adherit de SI i inscrit com a candidat a les 'Primàries Barcelona'.

El «Segell Republicà» és un decàleg que explicita la subscripció del compromís del candidat (que ho vulgui signar) i que el diferenciarà de la resta de candidats que no ho signin. Aquest fet implica una gran determinació amb la independència.

Parlament a càrrec de David Folch, candidat a «Primàries Barcelona»:


Parlament a càrrec d'Arnau Padró, Secretari de Campanyes de Solidaritat Catalana per la Independència:


Parlament a càrrec de Roger San Millán, membre del Consell Assessor de Solidaritat Catalana per la Independència:

Publicacions relacionades: Vídeo del Secretari General, David Folch Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI inicia el procés de primàries per escollir candidats pel 14F SI present a l'acte de commemoració del tercer aniversari de l'1-O Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Suquet a Vilassar i acte unitari Signatura pel Referèndum a Vic Acte de Súmate sobre dona treballadora i republicana Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus "Sentiment agredolç al Regne Unit pel Brexit i cop de pal a la UE" d'Enric Folch