Presentació  


Benvolguts i benvolgudes,

En nom de Solidaritat Catalana per la Independència et vull donar les gràcies per visitar la nostra pàgina web. Des d’aquest espai web podràs informar-te de totes les nostres activitats i posicionaments.

Solidaritat s’ha consolidat com a projecte polític, i cada vegada és més a prop el moment que la nostra nació veurà com es declara la seva independència. Perquè la voluntat d’independència és la voluntat de justícia, dignitat i benestar, uns ideals que mai no poden perdre.

Solidaritat som treball, compromís, honestedat, persistència i audàcia. D’aquesta manera articulem el nostre projecte independentista, de regeneració democràtica i de participació ciutadana, que marquen l’ADN de la nostra organització.

Fites com presentar per primera vegada al Parlament una Llei d’independència, posar en pràctica la sobirania fiscal des dels ajuntaments, organitzar processos de primàries per a escollir els nostres candidats i candidates, denunciar casos corrupció i abusos de grans corporacions, han estat possibles gràcies a l’existència de Solidaritat. És per això que estem determinats a continuar treballant fins assolir l’objectiu de la completa llibertat per al nostre poble.

T’animo, doncs, a donar suport al projecte de Solidaritat Catalana per la Independència i espero que gaudeixis i participis de la nostra web.

Visca Catalunya Lliure!

Visca els Països Catalans!