Actualitat  

Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus

7-03-2017

CALDES DE MONTBUI:

Aquest divendres, tenim el goig de convidar-vos a l’acte que hem organitzat de nou dins la campanya pel Sí “Demòcrates pel Sí” a Caldes de Montbui.

Tindrem un cartell de luxe, amb Anna Arqué, independent (portaveu de International Commission of European Citizens); Jordi Millà, del Cercle Català de Negocis; Meritxell Camp, del Col·lectiu Catalans Lliures i presidenta de Students for Liberty Barcelona; i l’Uriel Bertran, membre de l’Executiva Nacional de Solidaritat i ex-diputat al Parlament.

L’acte es farà aquest divendres 3 de març a les 19:00h, a El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista /Carrer dels Corredossos de baix, 1 de Caldes de Montbui).

REUS:

Aquest dissabte a les 12.30h, t’esperem a la plaça Prim a Reus

Des de Demòcrates pel SÍ (*plataforma transversal, on hi som Solidaritat Catalana, Demòcrates de Catalunya, independents com Anna Arqué, Elisenda Paluzie, Jordi Graupera, Bernat Dedéu, Enric Vila, etc) organitzem l’acte de campanya a favor del Sí a la Independència Jo ja l’he trencat! Tu també pots fer-ho‼”.

L’acte comptarà amb una trencada d’OUS col·lectiva, intervencions polítiques, una convidada al vermut tradicional de Reus i un tast de coca d’ou del Forn Sistaré

En aquest acte transversal comptarem entre d/altres, amb el Joan Coma (Regidor Cup Vic), Fito Luri (Cantautor) Uriel Bertran (SI), Miquel Vilella (Cantautor) Toni Castellà (DC), Elisenda Paluzie (vol. DxSÍ), Xavier Pàmies (Forner i Panarra Volador), Núria de Gispert (DC), Anna Arqué (vol. DxSÍ) , Carles Prats (DC), Eduardo Reyes (JxSí), Carles Salas (DC), Arcadi Navarro (DC) i companys de les diverses formacions polítiques i entitats sobiranistes de la ciutat.