Actualitat  

Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus

0 Comentaris
dimarts 07 març 2017

CALDES DE MONTBUI:

Aquest divendres, tenim el goig de convidar-vos a l’acte que hem organitzat de nou dins la campanya pel Sí “Demòcrates pel Sí” a Caldes de Montbui.

Tindrem un cartell de luxe, amb Anna Arqué, independent (portaveu de International Commission of European Citizens); Jordi Millà, del Cercle Català de Negocis; Meritxell Camp, del Col·lectiu Catalans Lliures i presidenta de Students for Liberty Barcelona; i l’Uriel Bertran, membre de l’Executiva Nacional de Solidaritat i ex-diputat al Parlament.

L’acte es farà aquest divendres 3 de març a les 19:00h, a El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista /Carrer dels Corredossos de baix, 1 de Caldes de Montbui).

REUS:

Aquest dissabte a les 12.30h, t’esperem a la plaça Prim a Reus

Des de Demòcrates pel SÍ (*plataforma transversal, on hi som Solidaritat Catalana, Demòcrates de Catalunya, independents com Anna Arqué, Elisenda Paluzie, Jordi Graupera, Bernat Dedéu, Enric Vila, etc) organitzem l’acte de campanya a favor del Sí a la Independència Jo ja l’he trencat! Tu també pots fer-ho‼”.

L’acte comptarà amb una trencada d’OUS col·lectiva, intervencions polítiques, una convidada al vermut tradicional de Reus i un tast de coca d’ou del Forn Sistaré

En aquest acte transversal comptarem entre d/altres, amb el Joan Coma (Regidor Cup Vic), Fito Luri (Cantautor) Uriel Bertran (SI), Miquel Vilella (Cantautor) Toni Castellà (DC), Elisenda Paluzie (vol. DxSÍ), Xavier Pàmies (Forner i Panarra Volador), Núria de Gispert (DC), Anna Arqué (vol. DxSÍ) , Carles Prats (DC), Eduardo Reyes (JxSí), Carles Salas (DC), Arcadi Navarro (DC) i companys de les diverses formacions polítiques i entitats sobiranistes de la ciutat.

0.0
Uriel Bertran Elisenda Paluzie Toni Castellà Demòcrates pel Sí Reus Joan Coma Fito Luri Miquel Vilella Xavier Pàmies Núria de Gispert Anna Arqué Carles Prats Eduardo Reyes Carles Salas Arcadi Navarro

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.