Actualitat  

Els adherits aproven que SI formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República

15-09-2020

Els adherits aproven que Solidaritat Catalana per la Independència formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República.

El 96% dels vots dels adherits de Solidaritat Catalana per la Independència ratifica la decisió de l'Executiva Nacional de formar part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República.

En aquest sentit, i seguint la voluntat dels adherits, Solidaritat Catalana per la Independència s’incorpora al Consell de Govern ampliat del Consell per la República, després de mesos de converses, en comprovar que els seus objectius polítics són sinergètics i coincidents amb els propis objectius polítics de SI, atenent que és imprescindible la confrontació amb l'Estat i que la negociació va més enllà del diàleg i és la base per a la superació del conflicte polític.

Podeu llegir el comunicat de premsa fent clic aquí.

Cordialment.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Publicacions relacionades: Roger San Millán debat a República TV i 8TV Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts SI assisteix a una nova reunió del Consell per la República Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell per la República SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República»