Actualitat  

Comunicat sobre el debat dels pressupostos

0 Comentaris
dimecres 08 juny 2016

Les desavinences entre la CUP i JxSí en la gestió diària de l’autonomia catalana, semblen posar en perill de manera cíclica el procés d’independència, en el que és una administració frívola i imprudent del mandat de la nació catalana del 27S.

L’elaboració del pressupost, el darrer autonomista, ha tornat a provocar soroll i desunió, quan a aquestes alçades, hauríem d’estar donant una imatge de resolució i d’unitat que no fes dubtar sobre l’objectiu final, que és la proclamació de la independència en 13 mesos. Si els pressupostos autonòmics són vitals per al procés, i d’efecte d’un any, perquè no s’han de posar d’acord? I si no ho són tant, si la independència només depèn de la voluntat del Govern i dels 72 diputats que ho van prometre, perquè s’amenaça amb l’aturada del procés? La reiteració pública de confrontació o missatges contradictoris en l’aplicació i terminis del full de ruta només pot conduir a refredar i afeblir el suport majoritari que té el procés. Des de Solidaritat doncs, exigim responsabilitat tant a JxSí i la CUP, i altura de mires i noblesa per deixar enrere la política partidista i treballar plegats per assolir la independència.

El poble català el 27S va donar la seva confiança a uns determinats partits polítics perquè fessin la independència per sobre de qualsevol altra consideració. Si no en són capaços, que deixin pas a altres formacions amb l’actitud i el coratge suficient per encarar el repte. A Solidaritat Catalana per la Independència, estem a la vostra disposició.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Posicionament sobre la nova presidència del Govern Posicionament davant la situació d'empresonament i exili dels dirigent polítics independentiste Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat Posicionament sobre les eleccions del 21D Comunicat sobre el 21D Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Comunicat sobre l'1 d'octubre
27S JxSí CUP Govern Pressupost

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.