Actualitat  

Debat sobre la Seguretat Nacional

18-05-2017

Aquest dimarts, a les 19:30h us convidem al “Debat sobre la Seguretat Nacional”: Amàlia Bosch de Solidaritat moderarà el debat sobre els models de seguretat entre Miquel Sellarès (President del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya i ex-director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat) i Antoni Soler (President de FundiPau).

Aquest debat s’inclou en la sèrie d’emissions que Solidaritat ha iniciat amb el seu canal de televisió online SITv. Aquest canal té un funcionament periòdic i emet simultàniament per twitter, facebook i youtube.

Us adjuntem el calendari de les següents emissions previstes:
Aquest dimarts: Miquel Sellarès i Antoni Soler, debat sobre la seguretat nacional
Dimarts 30 de maig: Josep Costa, secessió o secessió
Dimarts 6 de juny: Bernat Dedéu, mitjans de comunicació
Divendres 9 de juny: Trinidad Cuesta i Enric Feliu, sanitat
Dimarts 13 de juny: Jordi Bilbeny, la història com a estructura d’estat

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Jornada estratègica de debat Diada Nacional 2022 Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Roger San Millán debat a República TV i 8TV Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Diada Nacional 2021 Manifest conjunt en ocasió de la Diada Nacional de 2021