Actualitat  

Diada Nacional 2022

12-09-2022

Com no podia ser d'altra manera, Solidaritat va tornar a assistir als diferents actes commemoratius celebrats per la Diada.

El dia 10 al vespre Solidaritat va ser present al Fossar de les Moreres realitzant-hi una ofrena floral, com de costum, en homenatge als màrtirs caiguts durant el setge de 1714 a la ciutat de Barcelona. Tanmateix a Vilassar de Mar es va fer a la nit una ofrena floral a la Plaça de l'Ajuntament per part dels adherits d'aquesta localitat del Maresme que podeu llegir aquí.

L'endemà, la Diada, es va participar a l'acte institucional de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona.

A la tarda l'Executiva Nacional de Solidaritat, acompanyada per representants d’arreu del territori, va assistir a la manifestació organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya. La marxa va començar puntualment a les 17.14h i va transcórrer des de l'avinguda Paral·lel, passant pel Moll de la Fusta i el passeig d'Isabel II, fins a l'avinguda Marquès de l'Argentera, per acabar davant de l’Estació de França, on estava localitzat l’escenari.

Publicacions relacionades: Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Diada Nacional 2021 Manifest conjunt en ocasió de la Diada Nacional de 2021 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Nova Executiva Nacional i ponència política sorgida del IV Congrés Nacional La Diada més esperada Aquesta Diada s'hi ha d'anar Congrés Nacional de SI Suport al Dia Internacional de les Dones Celebració de la Diada Nacional