Actualitat  

La Diada més esperada

0 Comentaris
dijous 12 setembre 2019

La Diada Nacional de Catalunya va ser un clam que Solidaritat Catalana per la Independència, com sempre, va celebrar, tant el dia 10 al Fossar de les Moreres, com l’11 en l’ofrena al conseller en cap de Barcelona, Rafael Casanova. SI va estar present en diversos punts del territori en els diferents actes oficials de reconeixement i commemoració.

A Barcelona, l’ofrena floral es va realitzar conjuntament amb «Demòcrates de Catalunya» i «Primàries Catalunya». A l’ofrena al Fossar de les Moreres del dia 10 al vespre, també hi vam participar conjuntament. HI van assistir en Toni Castellà i l’Assumpció Lailla de «Demòcrates de Catalunya» i en Josep Manel Ximenis i en Jordi Graupera en representació de «Primàries Catalunya».

També es va estar present als actes de Manresa i Terrassa. Des de SI Girona, com cada any, el nostre company anglès, Douglas Weldon, va fer un acte de reconeixement a la tomba del President Irla.

0.0
Publicacions relacionades: Ajuntaments compromesos Aquesta Diada s'hi ha d'anar A la Garriga l'aparcament com més convingui a la gent Celebració de la Diada Nacional Demanem garantir la majoria independentista a la mesa del Parlament i la tornada del MHP Puigdemont SI a l'assemblea de MES Moviment d'Esquerres Balanç dels tres primers mesos de govern independentista No més morts. Prou peatges
Diada Nacional de Catalunya Fossar de les Moreres Rafael Casanova

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.