Actualitat  

El CanVi a Sant Antoni de Vilamajor

3-04-2016

El 2016 la coalició Candidatura per Vilamajor (CanVi)  continua amb la seva perseverança buscant millores per la vila i també en fer un seguiment sobre com es desenvolupen els projectes municipals, en termes d’eficiència i coherència. Les propostes per a fer i senyalitzar correctament dos nous passos de vianants així com també la substitució d’un altre pas per passarel·les elevades, per exemple, han estat presentades aquest mes de març per poder garantir en major mesura la seguretat ciutadana.

L’actuació de la formació cerca afavorir la transparència i promoure la participació ciutadana com a dos eixos fonamentals. El seu butlletí, en forma de bloc, actua com a mitjà de difusió vers la ciutadania tot aquell que hi estigui interessat i és també esdevé un altaveu per a informar i recollir opinions al respecte de les mocions que són presentades al Ple. Dues de les votades aquest mes i que han estat rebutjades consisteixen en la creació de la plaça d’Agent Cívic, per tal de poder donar suport a la gent gran en coordinació amb serveis socials i el CAP (donant també cobertura a Sant Pere de Vilamajor) i la implantació de sistemes de recàrrega per a vehicles elèctrics com a mesura per a contribuir a una més ecològica gestió del medi ambient [Llegir més].

S’hi analitzen també totes aquelles actuacions per part de l’equip de govern que puguin resultar poc clares en clam de denúncia i hi presenten alternatives: s’explica el cas de la substitució total d’arbres al Parc de Can Sauladeta. Podeu llegir un resum de l’activitat del trimestre aquí [Llegir més].

Publicacions relacionades: Denunciem la desocupació de la Plaça Sant Jaume per permetre una manifestació feixista Acord pel Referèndum a Sant Cugat del Vallès Tots som Santiago Espot Sant Antoni de Vilamajor: CanVi Sobre la moció de memòria històrica a Sant Antoni de Vilamajor