Actualitat  

En el 76è aniversari de l'afusellament del President Companys

21-10-2016

Aquest dissabte 15 d’octubre SI ha dedicat dos homenatges al President Lluís Companys. Per una banda, membres de l’Executiva Nacional, simpatitzants i adherits, han participat en els actes de commemoració que han tingut lloc a MONTJUÏC, al Fossar de Santa Eulàlia, punt on van afusellar el President. Arnau Padró ha llegit un discurs en nom de Solidaritat i s’ha procedit a fer l’ofrena floral.

Per l’altra banda, a ALCOVER, el grup municipal de SI, amb Lluís Català al capdavant, ha organitzat com cada any l’homenatge al President, al monument que té a la vila. Malauradament, un dia després de l’acte, els que ja han perdut tot honor, han destrossat l’ofrena floral. No ens aturaran. Podeu veure el vídeo de l’acte aquí i també les diverses cròniques dels mitjans.

Publicacions relacionades: SI present a l'acte de commemoració del tercer aniversari de l'1-O President: No posi les urnes! Posicionament per la investidura del President de Catalunya Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat