Actualitat  

Resultat de la consulta a presentar-se SI amb Junts i Demòcrates de Catalunya

1-01-2021

L'Executiva Nacional de Solidaritat, verificats els resultats de la consulta realitzada entre els dies 30 i 31 de desembre de 2020, comunica que el 92,54% ha votat SÍ a incorporar-se a l'acord "Lleials a l'1O". Al referèndum intern hi han participat un total de 415 persones.

Conseqüentment, Solidaritat Catalana s'incorporarà a la candidatura de Junts per Catalunya encapçalada pel MHP Carles Puigdemont i la candidata a la Presidència Laura Borràs. El Portaveu nacional de Solidaritat ocuparà el lloc 47è de la llista per Barcelona.

La pregunta sotmesa a referèndum intern ha estat la següent: Creus que Solidaritat per la Independència s'ha d'incorporar a l'acord polític signat entre Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya sota el títol "Lleials a l'1 O! Activar la Declaració d’Independència de 2017"?

Sí: 92,54% (384 vots)
No: 6,74% (28 vots)
Abstenció: 0,72% (3 vots)

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Us emplacem a fer-vos apoderats i apoderades de Junts per Catalunya SI planteja a la militància presentar-se a les eleccions amb Junts i Demòcrates Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya»