Actualitat  

Ajuntaments compromesos

18-10-2019

A la convocatòria del dia 2 de setembre a Girona, que té lloc cada dilluns a la Plaça del Vi davant de l’Ajuntament per a reclamar la llibertat dels presos polítics, ANDREU GARRIGA, en nom de Solidaritat, va fer el següent parlament a la cita que cada dilluns Òmnium Cultural, l’ANC i els partits sobiranistes fan en aquest indret.

De l’activitat municipal de la candidatura CanVI de Sant Antoni de Vilamajor, destaquem les millores aconseguides al casal municipal d’avis que podem consultar en el seu butlletí [+butlletí CanVI]. Este molt contents d’aquest avenços i per pensar i atendre les necessitats dels seus vilatans.

En la base del programa de CanVI hi ha una voluntat de transparència, regeneració política, sobirania fiscal. També, entre d’altres, destaca el seu compromís a favor del consum energètic ecològic i de potenciar les empreses catalanes.

De la situació amb què van quedar els ajuntaments després de les eleccions municipals en parla ARNAU PADRÓ, de l’Executiva Nacional de SI, en aquest article.