Termes legals  

SOLIDARITAT PER LA INDEPENDÈNCIA us informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, protegim les vostres dades, segons els nous requeriments de la normativa europea (Reglament General de protecció de dades, RGPD 2016/679 UE) i per això, us podem demanar el vostre consentiment pel tractament de les vostres dades de caràcter personal.

El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta el següent:

a) Responsable del Tractament:
Solidaritat per la Independència
Àvila, 85
08005 Barcelona

b) Finalitat del tractament:
Informar-vos sobre serveis i activitats per associats, comunicar-vos via correu electrònic i per a aquells usos permesos per la Llei i els Estatuts de l'Organització, oferir-vos nous productes i serveis relacionats amb els sol·licitats, i realitzar els tràmits comptables i administratius.

c) Destinataris:
Les dades no se cediran a tercers excepte a aquelles empreses col·laboradores, pel compliment d'obligacions legals així com estatutàries.

d) Conservació de les dades:
Les dades proporcionades es conservaran mentre duri la relació i durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

e) Drets:
Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició escrivint-nos per aquest propòsit a través del formulari de correu electrònic del web prement aquí.

f) Drets d'autor:
Queda rigorosament prohibida, sense l'autorització escrita de SOLIDARITAT PER LA INDEPENDÈNCIA, la reproducció o la transmissió total o parcial, inclosa qualsevol mena de continguts, textos, dissenys gràfics i codis en llenguatge HTML, PHP, Javascript, jQuery... d'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment.