Actualitat  

Als del Vallès, no se'ls escapa res

12-10-2018

A l'Ametlla del Vallès el passat mes d'agost, es van publicar les propostes presentades per la ciutadania de cara al destí dels pressupostos participatius [+ Diari de l'Ametlla].

El nostre regidor Andreu Sulé en el seu escrit al butlletí municipal denuncia el silenciament dels darrers dies dels exiliats i manifesta que "No hi ha cap perspectiva de canvi en l'esfera política". Podeu llegir el seu article publicat al Diari de l'Ametlla corresponent al mes de juliol de 2018. En el número de setembre explicita la necessitat de la mobilització permanent vista la poca efectivitat dels poders polítics actuals: "Ara bé, si no estem a punt i prou ben mentalitzats, que vol dir, en primer lloc, forçar mitjançant la pressió popular que les formacions polítiques independentistes deixin de fer el paperina amb les seves estratègies i tàctiques de vol gallinaci per veure quines i com es reparteixen les engrunes de poder que permet l’autonomisme i, en segon lloc, restablir la mobilització popular amb la necessària contundència tant en magnitud com en temporalitat, ens passaran les oportunitats pel davant del nas i no podrem fer res" [+ Diari de l'Ametlla].

Publicacions relacionades: Acord pel Referèndum a Sant Cugat del Vallès A l'Ametlla del Vallès, vigilants Cerdanyola del Vallès: amb raons de pes Nova coordinadora al Vallès Oriental Entrevista a Francesc Sulé, regidor de l'Ametlla del Vallès Nova coordinadora al Vallès Occidental