Actualitat  

SI a l'assemblea de MES Moviment d'Esquerres

11-07-2016

El dissabte 9 de juliol, Virgína Vallejo, coordinadora de Barcelona i L’Hospitalet, en nom de Solidaritat Catalana va assistir com a convidada a l’Assemblea de MES Moviment d’esquerres. Les Cotxeres de Sants va ser l’escenari de l’elecció del nou president de l’organització, Alfons Palacios, al qual vam felicitar personalment juntament amb la resta de membres de l’executiva. També hi van assistir representants de ERC, JxSí (Germà Bel), Avancem, ICV, Demòcrates i Súmate. 

Des de Solidaritat Catalana per la Independència creiem que MES, com a partit representant del socialisme català sobirà, cal que hi sigui en aquest futur estat que ara volem construir i sumi esforços per avançar i fer efectiva la independència de la nostra nació que la majoria social catalana està esperant dels seus representants polítics.

Animem als seus diputats a encoratjar la majoria independentista del Parlament per assolir els objectius proposats al full de ruta i fer de Catalunya un nou estat d’Europa el més aviat possible.