Actualitat  

Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch

28-11-2018

El dimarts dia 27 de novembre de 2018 tingué lloc, a la Seu Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), la presentació de la candidatura i signatura del «Segell Republicà» per part d'en David Folch, adherit de SI i inscrit com a candidat a les 'Primàries Barcelona'.

El «Segell Republicà» és un decàleg que explicita la subscripció del compromís del candidat (que ho vulgui signar) i que el diferenciarà de la resta de candidats que no ho signin. Aquest fet implica una gran determinació amb la independència.

Parlament a càrrec de David Folch, candidat a «Primàries Barcelona»:


Parlament a càrrec d'Arnau Padró, Secretari de Campanyes de Solidaritat Catalana per la Independència:


Parlament a càrrec de Roger San Millán, membre del Consell Assessor de Solidaritat Catalana per la Independència:

Publicacions relacionades: Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI inicia el procés de primàries per escollir candidats pel 14F SI present a l'acte de commemoració del tercer aniversari de l'1-O Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Suquet a Vilassar i acte unitari Signatura pel Referèndum a Vic Acte de Súmate sobre dona treballadora i republicana Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus "Sentiment agredolç al Regne Unit pel Brexit i cop de pal a la UE" d'Enric Folch