Actualitat  

Eleccions municipals de 2019: En Marxa

0 Comentaris
dilluns 08 octubre 2018

Encoratgem i felicitem en David Folch, antic membre de l'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, que es presenta a Primàries Catalunya per Barcelona. Al juliol va intervenir fent un parlament al Suquet de Vilassar de Mar, en el que va explicar com sumar al projecte, a través d'una candidatura independentista forta a Barcelona i va desgranar detalls de la seva candidatura. Adjuntem una imatge de la seva intervenció a la vetllada [+ Presentació del seu programa].

Els companys de Primàries Reus estan ja organitzant-se sota el lema: "A banda de les mobilitzacions al carrer, volem participar més activament de la política" [+ L'Unilateral].

Sembla evident que la desconfiança vers els partits polítics tradicionals, plantegen buscar una via de participació directa. 

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019 Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Eleccions municipals de 2019: Tots a una Posicionament sobre les eleccions del 21D Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles SI a les eleccions espanyoles del 26J?
Barcelona David Folch Primàries Catalunya Primàries Reus

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.