Actualitat  

Eleccions municipals de 2019: En Marxa

8-10-2018

Encoratgem i felicitem en David Folch, antic membre de l'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, que es presenta a Primàries Catalunya per Barcelona. Al juliol va intervenir fent un parlament al Suquet de Vilassar de Mar, en el que va explicar com sumar al projecte, a través d'una candidatura independentista forta a Barcelona i va desgranar detalls de la seva candidatura. Adjuntem una imatge de la seva intervenció a la vetllada [+ Presentació del seu programa].

Els companys de Primàries Reus estan ja organitzant-se sota el lema: " A banda de les mobilitzacions al carrer, volem participar més activament de la política" [+ L'Unilateral].

Sembla evident que la desconfiança vers els partits polítics tradicionals, plantegen buscar una via de participació directa. 

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles SI planteja a la militància presentar-se a les eleccions amb Junts i Demòcrates Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019 Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Eleccions municipals de 2019: Tots a una Posicionament sobre les eleccions del 21D Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles SI a les eleccions espanyoles del 26J?