Actualitat  

SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019

11-04-2019

Des de Solidaritat Catalana per la Independència assumim plenament els compromisos proposats per l'Assemblea Nacional Catalana en el marc de les eleccions municipals de 2019, en el document "Eleccions municipals 2019, és temps per preparar la independència" difós avui.

Solidaritat Catalana per la Independència, des de fa mesos hem impulsat i col·laborat intensament en el projecte de «PRIMÀRIES CATALUNYA», que ha permès bastir llistes transversals a través de primàries obertes a la ciutadania o processos participatius. Aquest procediment, profundament democràtic, ha permès presentar llistes electorals a desenes de poblacions del país per a les eleccions municipals de 2019, amb  gent compromesa i lleial al mandant de l'1 d'octubre, fet que considerem un primer pas efectiu de la República.

Per tant, fem nostres els compromisos proposats per l’ANC ja que són imprescindibles per avançar en fer efectiu el mandat sorgit de les urnes el dia 1 d’octubre de 2017.

Així mateix, fem una crida als voluntaris que han participat en els processos de primàries i processos participatius arreu del país, per tal de que facin seu el manifest i implementin el decàleg de propostes i compromisos a les llistes electorals de les eleccions municipals de 2019.

Podeu llegir aquí el comunicat de l'ANC.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles SI planteja a la militància presentar-se a les eleccions amb Junts i Demòcrates Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Eleccions municipals de 2019: Tots a una Eleccions municipals de 2019: En Marxa Suport a la manifestació del proper diumenge 11 de març Posicionament sobre les eleccions del 21D Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles SI a les eleccions espanyoles del 26J?