Actualitat  

Jacint Casadevall, regidor pel Referèndum

16-06-2017

Jacint Casadevall, regidor de Solidaritat Catalana per la Independència a Taradell, s’encarregarà a partir d’aquest 15 de juny de la regidoria de Relacions Institucionals i Coordinació municipal pel Referèndum de l’1Oct, després del pacte de govern unitari assolit amb PDeCAT i ERC al consistori.

La primera tasca de la regidoria és la de relacions institucionals que suposa portar a terme les relacions de l’ajuntament amb tots els altres ens administratius com per exemple el Consell Comarcal, Mancomunitat, altres ajuntaments i la diputació. A part també té la competència de governació del manteniment i arranjament dels camins rurals amb gairebé 10 kms. Finalment, el tema del Referèndum, Jacint Casadevall el va demanar expressament donat que va ser l’impulsor del 13-D a Taradell i pel compromís del regidor i el partit amb el procés d’autodeterminació de Catalunya.

El regidor de SI també està inscrit a l’AECAT i va participar activament en la presentació d’aquesta assemblea de càrrecs electes a la comarca d’Osona.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat sobre el Referèndum i el resultat Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Josep Gonzàlez Gil amb el Referèndum Comunicat sobre l'aprovació de les Lleis del Referèndum i Transitorietat Valoració de la Llei del Referèndum Comunicat sobre el Referèndum Acord pel Referèndum a Sant Cugat del Vallès Signatura pel Referèndum a Vic Jacint Casadevall a l'AECAT a Osona Comunicat sobre la qüestió de confiança i el referèndum