Actualitat  

Jordi Manchón: l'objectiu és la independència

Entrevista a Jordi Manchón, secretari d’organització i territori del Vallès Occidental i membre de SI-Sant Cugat. Feta per Miquel Margalef per a elCugatenc. [foto: Miquel Margalef]

Primer paràgraf:

El passat 8 d’abril es va celebrar el Congrés Comarcal de Solidaritat Catalana per la Independència per tal de renovar la coordinadora comarcal. Jordi Manchón va ser escollit Secretari d’Organització i Territori del Vallès Occidental. Parlem amb ell perquè ens expliqui en quina situació es troba actualment el partit a la ciutat de Sant Cugat després que l’ex-coordinadora local, Maria Rosa Comelles, dimitís del càrrec.

– Després de celebrar-se el Congrés Comarcal de Solidaritat Catalana quins són els passos a seguir?  

Un cop renascut el partit a nivell nacional després de celebrar-se el Congrés Nacional a Barcelona el passat mes de març, ara ens trobem en el rellançament de les organitzacions territorials. Aquestes poden englobar comarques, districtes o ciutats. Tenim un termini a partir d’ara per rellançar les locals i Sant Cugat està en aquest període.

Llegiu-la tota a: elCugatenc

Publicacions relacionades: Presentada la ILP per Declarar la Independència Presentem una ILP per a Declarar la Independència Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Jordi Sànchez (ANC), al pregó de Rasquera (SI) 7è Suquet per la Independència Ara toca fer la independència Després del Suquet, ara toca Independència!