Actualitat  

Debat sobre la Seguretat Nacional

18-05-2017

Aquest dimarts, a les 19:30h us convidem al “Debat sobre la Seguretat Nacional”: Amàlia Bosch de Solidaritat moderarà el debat sobre els models de seguretat entre Miquel Sellarès (President del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya i ex-director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat) i Antoni Soler (President de FundiPau).

Aquest debat s’inclou en la sèrie d’emissions que Solidaritat ha iniciat amb el seu canal de televisió online SITv. Aquest canal té un funcionament periòdic i emet simultàniament per twitter, facebook i youtube.

Us adjuntem el calendari de les següents emissions previstes:
Aquest dimarts: Miquel Sellarès i Antoni Soler, debat sobre la seguretat nacional
Dimarts 30 de maig: Josep Costa, secessió o secessió
Dimarts 6 de juny: Bernat Dedéu, mitjans de comunicació
Divendres 9 de juny: Trinidad Cuesta i Enric Feliu, sanitat
Dimarts 13 de juny: Jordi Bilbeny, la història com a estructura d’estat

Publicacions relacionades: Jornada estratègica de debat Diada Nacional 2022 Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Roger San Millán debat a República TV i 8TV Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Diada Nacional 2021 Manifest conjunt en ocasió de la Diada Nacional de 2021 Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya