Actualitat  

La fi d'alguns dels peatges #NoVullPagar

1-09-2021

Solidaritat Catalana celebra l’alliberament d’alguns dels peatges d’autopistes amortitzades des de fa molts anys i que, per tant, ja han donat prou beneficis a Abertis i a tot els seus satèl·lits. Alguns dubtes planegen però, sobre què passarà amb les que encara estan subjectes a pagament i fins quan i com continuaran aquestes altres; les declaracions del Vicepresident del Govern de Catalunya, Jordi Puigneró, estan mancades de concreció i caldrà fer-ne un seguiment per si tot acaba essent un goig sense alegria.

Cal aprofitar la situació actual i veure si es troba una solució adequada i proporcional respecte tots els ciutadans. El greuge comparatiu que ha representat durant més de 50 anys la situació i condicions de pagament respecte a les autopistes estatals és vergonyós i només confirma que encara és vigent el lema: Espanya ens Roba. Els diputats de Solidaritat, el 2012 van presentar al Parlament una proposta de Llei sobre aquest espoli que no va arribar mai a ser debatuda... Ja era hora de deixar de pagar en alguns peatges! Volem deixar de fer-ho a tots! Podeu llegir aquest interessant article a L'Unilateral sobre el futur dels peatges.

l dia 1 de setembre va ser el primer sense alguns dels històrics peatges al país i convé recordar la campanya #NoVullPagar organitzada per Solidaritat Catalana per la Independència, encapçalada per l'Uriel Bertran sobre la conscienciació nacional sobre un dels espolis que hem patit i seguim patint. L'única solució per evitar l'#EspanyaEnsRoba és la #Independència, fent la #DUI i la #Unilateralitat.

Publicacions relacionades: Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de Solidaritat Posicionament davant la situació d'empresonament i exili dels dirigent polítics independentiste Comunicat sobre el debat dels pressupostos Els 19 referèndums d'independència dels darrers 43 anys Balanç dels tres primers mesos de govern independentista No més morts. Prou peatges