Actualitat  

Àlex Cervera, regidor d'Ensenyament, parla sobre el menjador de l'escola Carles III

9-04-2016

El menjador de l’escola Carles III, una de les inversions municipals en equipaments educatius aquest 2016

Article extret de larapita.cat

Al voltant de 300 mil euros s’invertiran en total en aquest centre, mentre que a l’escola Horta Vella es realitzaran altres millores durant l’estiu com l’arranjament de la tanca perimetral.

L’ajuntament de la Ràpita ha destinat, mitjançant una modificació de crèdit aprovada en el darrer ple municipal, una partida pressupostària de 280.000 euros per dotar l’escola pública Carles III d’un nou menjador escolar. Es tracta de la inversió més quantiosa que el consistori preveu realitzat aquest 2016 en instal·lacions educatives. L’actuació suposarà el trasllat del servei en un nou emplaçament ubicat a la banda de l’avinguda Doctor Torné, en un espai més proper a la zona de cicle infantil. A banda, s’incrementarà el nombre de places de la setantena actual fins a un centenar. Segons el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera, es tracta de “satisfer una dels reivindicacions històriques del centre, que permetrà dotar el servei de menjador d’unes instal·lacions més dignes”. I és que aquest servei es presta actualment des d’una sala multiusos.

Cervera ha assegurat que el projecte ja està aprovat i l’objectiu és executar-lo durant les vacances escolars de l’estiu perquè pugui entrar en funcionament el proper mes de setembre. Aquestes obres es complementaran amb l’arranjament dels vestidors del centre, que suposaran uns 20 mil euros més d’inversió a l’escola Carles III.

Per al proper estiu, també està previst realitzar millores al col·legi públic Horta Vella, com és l’arranjament de la tanca perimetral del recinte escolar i la renovació de la pintura de la façana nord de l’edifici.

Cal afegir que durant les darreres vacances de Setmana Santa, també es va portar a terme la renovació del paviment del pati de P3 del col·legi Carles III (i el mobiliari de jocs, que va sufragar l’AMPA del centre) i del pati de l’escola bressol Xip Xap, al mateix temps que a l’escola Horta Vella es van fer millores en la instal·lació de climatització.

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Posicionament sobre la nova presidència del Govern Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat Demanem garantir la majoria independentista a la mesa del Parlament i la tornada del MHP Puigdemont