Actualitat  

Des de Solidaritat ens sumem a la Campanya pel Sí

15-12-2016

La majoria absoluta independentista al Parlament, el Govern del MHP Puigdemont i els resultats del 9N i el 27S permeten i obliguen a assolir la independència en el termini establert. Els partits i les entitats han consensuat la realització d’un referèndum que sota les condicions adequades és una eina útil per l’autodeterminació de la nostra nació.

Des de Solidaritat ens sumem a la campanya pel Sí per obtenir la victòria en el Referèndum i procedir immediatament a la proclamació de la independència. Encoratgem a tots els nostres adherits i simpatitzants a treballar plegats per vèncer qualsevol obstacle que s’interposi en el camí encetat cap a l’estat independent català i per evitar, en nom d’un fals diàleg, les propostes dilatòries que puguin desviar-nos del nostre objectiu.

Properament anireu rebent la informació concreta de la campanya pel sí i la manera de col·laborar-hi.

Executiva Nacional Solidaritat catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Nova Executiva de Solidaritat Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de Solidaritat Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí Que comenci la campanya pel Sí Campanya pel Sí