Actualitat  

Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno

16-03-2020

Des de Solidaritat Catalana per la Independència volem manifestar el següent envers les decisions preses pel Gobierno de España:

- Ens posem al servei del poble de Catalunya i del seu Govern.
- No reconeixem l'autoritat del Gobierno de España, gestor incompetent i invasiu de la sobirania de Catalunya.
- Instem el Govern de Catalunya a actuar per la via de fet i seguir administrant la nació catalana en funció dels interessos de la ciutadania de Catalunya.
- Denunciem la passivitat del Gobierno de España per deixar que els madrilenys se segueixin desplaçant lliurement malgrat tenir dades mèdiques que recomanen el tancament de la comunitat autònoma.
- Lamentem que s’hagin pres mesures insuficients, de nul impacte en les economies domèstiques i empresarials i cap mesura tendent a la protecció del treball. Tot plegat un despropòsit que només afegeix mes incertesa, por i ineficàcia a la excepcional situació.
- Denunciem la inutilitat de la Corona borbònica, corrupta i anacrònica. Per defensar l'«A por ellos» va sortir ràpid... per defensar la salut de la ciutadania, resten amagats.

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Comunicat sobre el 21D Comunicat sobre l'1 d'octubre Comunicat sobre el Referèndum i el resultat Comunicat sobre l'aprovació de les Lleis del Referèndum i Transitorietat